Avg 30 2010

Veselo na delo, v šolo, vrtec…

Objavil mlekarca 30.08.2010 pod Vsakdan

Po rekordnem številu dni na morju je skrajni čas, da pljunem v roke in se resno lotim dela. Naročila padajo, cvenka pa je na računu vedno manj. Poletje se je prehitro obrnilo. A kvalitetno.

Zjutraj so bile Jakove prve besede: “Juhuuu, šolaaaa!”
Ja, še dvakrat gremo spat, pa greš v šolo. Verjetno se ne bomo nikoli več tako zelo veselili šole kot letos. Včeraj smo po vrnitvi z morja slavnostno odprli škatlo, ki jo je prinesel poštar in v kateri so bili delovni zvezki, voščenke, lepilo, mapa, zvezek in podobne stvari, ki so nujne za prvošolčka. Sara je hotela pomagati z risanjem in izpolnjevanjem nalog in veselo kimala, da bo šla tudi ona v šolo. No ja. Letos še ne čisto. Vseeno sem tudi njej kupila barvice in zvezek.

Letošnja jesen bo pestra, polna sprememb. Sine gre prvič v šolo. Nona je končno dočakala penzijo. Teta mojih otrok se bo z motorjem in ljubijem odpravila v Afriko. Nihče še ne ve čisto točno za kako dolgo. Jaz bom morda le dobila svoj delovni kotiček. In morda bomo končno kakšen vikend ostali doma. Tole planiranje in kovček v katerega vedno kaj pozabim dati me že malo spravljata ob pamet.

Kljub vsemu smo preživeli sanjsko poletje.

Morje

 • Share/Bookmark

3 odzivov
3 odgovorov v “Veselo na delo, v šolo, vrtec…”

 1. nevenka  nevenka - 30.08.2010 15:09

  Rožnato morje je povsem nekaj posebnega :-)
  Le veselo v jesenski čas…

 2.   M&M - 30.08.2010 16:19

  a bo teta na poti pisala blog? :)

 3.   mlekarca - 31.08.2010 09:30

  @Nevenka, res je. Sem tekla kolikor so me pete nesle po fotoaparat.

  @M&M, motoristi se takoj povohate med sabo a ne? :D Sledi gornji povezavi. Obljubljata, da bosta pisala kolikor se bo le dalo.

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !