Jan 21 2009

Rojstni dan

Objavil mlekarca 21.01.2009 pod Otroci

Stojim v trgovini, gledam v prenatrpane police in ne vem kaj bi kupila malčku za peti rojstni dan. Vsega je preveč. Igrač ima veliko, kakšnega posebnega odnosa do njih nima. Lani sem mu kupila kamion hruško in ni bila ravno poceni. Sedaj sameva v lopi in čaka na toplejše čase, da bo v peskovniku kljubovala soncu in dežju, brcam otroških nog, ko bo v napačnem trenutku na napačnem mestu. Občasno bo morda celo zmešala nekaj peska in nekaj vode.

Ehhh. Obrnem se in odidem ven. Kupila mu bom gatke in nogavičke z motivom kakšnega junaka iz risank. In vodenke. Da bova lahko ustvarjala. Saj mu je itak vseeno koliko denarja zapravim za njegovo darilo. Glavno, da bo žur. In torta. Torta mora bit. Letos jo bom naredila sama. Čokoladno. Zamislil si je, da bi imel na torti narisanega pajka. Strašnoštofalno. Glede na to, da še kar obvladam risanje, bom izpolnila njegovo željo. V trgovini sem celo dobila bonbone v obliki zob. Še bolj strašnoštofalno.

V petek bom imela dopust in v miru pripravila rojstnodnevno zabavo. Z baloni. Spet mi bo slabo, ko jih bom napihovala.

 • Share/Bookmark

3 odzivov
3 odgovorov v “Rojstni dan”

 1. mamionline  mamionline - 21.01.2009 12:07

  Jaaaaaa! Torto! Ta pa mora bit. Pa ne samo za otroške rojstne dneve. Tudi mami in tati morata imeti torto. In pihati svečke :)
  Ti svetujem nutellino – full enostavna in božansko dobra :)

 2.   mlekarca - 22.01.2009 12:12

  hmmm… povej kaj več o nutellini :)

 3. mamionline  mamionline - 22.01.2009 20:18

  izvoli :)
  http://mamionline.blog.siol.net/2009/01/22/torta-nutella/

  lep dan!

Trackback naslov | RSS Komentarjev

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !